Nieuwbouw: van A tot Z ontzorgd

Een eigen vrijstaande woning of twee-onder-een-kap met vrienden, een villa met bedrijfsruimte om thuis te werken. Wat uw bouwplannen ook zijn, dromen worden werkelijkheid met Bouwbedrijf Mulder. We luisteren naar uw wensen en plannen, komen met een voorstel dat precies past bij uw mogelijkheden en gaan slagvaardig aan het werk. Oók als het energieneutraal, duurzaam bouwen gaat. Op dat punt hebben we veel kennis in huis!

Tijdens de bouw heeft u een vast aanspreekpunt, zowel op de bouw als op kantoor. Onze begeleiders zijn optimaal bereikbaar en geven u waar mogelijk praktische tips en adviezen waar u veel aan heeft. Vragen en wensen worden stipt teruggekoppeld en vastgelegd.

Partner van Brummelhuis
Bouwbedrijf Mulder is regionaal bouwpartner van ontwerp- en coördinatiebureau Brummelhuis. Dit bureau heeft een grote variatie aan conceptwoningen die helemaal naar uw wens aanpasbaar zijn. In alle denkbare stijlen: moderne woningen, notarishuizen, klassieke jaren ’30 huizen, kubistische plannen. Voor werkelijk iedere woonwens is er een passend ontwerp! Zie ook: www.brummelhuis.nl.