Renovatie: geef uw pand een nieuwe toekomst

Een woning in oude luister herstellen en zo een nieuwe toekomst geven? Dagelijks werk voort de bouwvakmensen van Bouwbedrijf Mulder! Met ambachtelijk vakmanschap en toepassing van nieuwe, duurzame bouwtechniek renoveren wij ieder object. Oók als er sprake is van achterstallig onderhoud.

Het begrip renovatie geldt ook voor kleinere bouwprojecten. Vervangen van delen met betonrot, vernieuwen van kozijnen, het isoleren van vloeren, gevels en daken… allemaal werkzaamheden die de renovatiespecialisten van Bouwbedrijf Mulder uitvoeren. Vanzelfsprekend krijgt u een eerlijk en gedegen advies: we vernieuwen alleen die onderdelen die echt aan vervanging toe zijn. Soms is dat alleen een dorpel of een deurstijl.

Bouwbedrijf Mulder heeft een eigen werkplaats met alle faciliteiten voor machinale houtbewerking. Daar maken we kozijnen, deuren en andere houtelementen in hun oorspronkelijke vorm na. Tot in detail! Goed om te weten: net als bij alle andere projecten heeft u ook bij renovatieklussen een vast aanspreekpunt. Zowel op de bouwlocatie als op kantoor. Al uw vragen en wensen worden stipt teruggekoppeld en vastgelegd.