BME-header-harenberg-biddinghuizen.jpg

Twee onder één kap in Biddinghuizen

Twee onder één kap in Biddinghuizen

Over dit project

Deze unieke twee onder één kapwoningen, gelegen in een prachtige omgeving, zijn het resultaat van een ongekend succesvolle samenwerking tussen diverse bedrijven die zich hebben ingezet voor de realisatie van energiezuinige, comfortabele en duurzame woningen. Met als doel een nul-op-de-meter leefomgeving te creëren en de luchtdichtheid te optimaliseren, hebben we een project gerealiseerd dat het milieu en de gemeenschap ten goede komt.

Deze 2^1 kapwoningen zijn ontworpen met een focus op duurzaamheid. Beide woningen zijn uitgerust met aardwarmtepompen en 300-liter boilers, waardoor fossiele brandstoffen overbodig zijn en een comfortabel binnenklimaat wordt gecreëerd. Het geavanceerde Ecoforest-systeem, geïnstalleerd door Installatiewerk Spelt, speelt een cruciale rol bij het minimaliseren van de ecologische voetafdruk van de woningen.

Naast een verschillende indeling voldoen de woningen aan de hoogste duurzaamheidsnormen. De luchtdichtheid van 0.3, mogelijk gemaakt door goede kozijnen, dit draagt bij aan een uitstekend energierendement en comfort voor de bewoners.

364