BME-header-Uddel.jpg

Twee onder één kap & vrijstaande woning in Uddel

Twee onder één kap & vrijstaande woning in Uddel

Over dit project

Bouwbedrijf Mulder Elspeet BV heeft een opmerkelijk project gerealiseerd, waarbij de focus lag op eigen ontwikkeling en samenwerking. Dit project omvat zowel een twee onder één kapwoning als een vrijstaande woning. Beide woningen hebben verschillende indelingen, van levensloopbestendig tot eengezinswoningen met ruime keukens en slaapkamers op de eerste verdieping.

De woningen in dit project zijn ontworpen met een knipoog naar de historische kalverschuren die ooit op deze plek stonden. Het schuurmodel van de woningen is een eerbetoon aan de geschiedenis van het gebied. Buro Bouwkunde heeft bijgedragen aan dit unieke ontwerp dat zowel respect toont voor de geschiedenis als modern comfort biedt.

Een opvallend kenmerk van dit project is de verscheidenheid aan indelingen. De woningen zijn ontworpen om te voldoen aan diverse behoeften, variërend van levensloopbestendige woningen tot eengezinswoningen met ruime keukens en slaapkamers op de eerste verdieping. Dit zorgt voor een gevarieerde en aantrekkelijke woonomgeving.

364